Yhdistys

Tagline lorem ipsum.

Joka vuosi elokuussa on yhdistyksen jäsenillä mahdollisuus päästä Salzburgin musiikkijuhlille, jota pidetään maailman arvostetuimpana kansainvälisenä kulttuuritapahtumana. Alppien juurella sijaitseva barokkikaupunki tarjoaa loistavan näyttämön huipputason taide-elämyksille. Yhdistys kuuluu Salzburgin juhlien Förderer- jäseniin, mikä mahdollistaa lippujen saannin myös kysytyimpiin esityksiin.

Salzburgin matkan lisäksi toteutetaan vuosittain yleensä toinen ooppera- ja konserttimatka johonkin huippukohteeseen, lisäksi käymme silloin tällöin Salzburgin Helluntaifestivaaleilla. Kotimaassa järjestetään joka vuosi kaksi ohjelmallista jäsentilaisuutta; joulunalustapaaminen ja vuosikokous keväällä.

Jäsenyys yhdistyksessä merkitsee vaivattomien matkajärjestelyjen ja sujuvien lippuhankintojen lisäksi myös iloista yhdessäoloa ja kiinnostavia keskusteluja elävän musiikin parissa koetuista elämyksistä.

Taidemusiikin edistämiseen jäsenet osallistuvat erillisen stipendirahaston kautta, Rahasto perustettiin 2013, ja se myöntää stipendejä jatko-opintoihin nuorille taidemusiikin alaa opiskeleville tai sillä työskenteleville. Rahastoon siirretään varoja jäsenmaksutuloista, ja se voi ottaa vastaan myös lahjoituksia. Vuoden 2013 stipendiaattimme oli kuoronjohtaja-kapellimestari Joonas Rannila, vuonna 2015 mezzosopraano Erica Back ja vuonna 2016 tenori Juho Punkeri. Vuonna 2018 stipendinsaajana oli basso Henri Uusitalo. Vuonna 2022 stipendin sai tenori Tuomas Miettola.